Msc Cruises

Az MSC Cruises-t az Aponte család 1995-ben alapította. Díjnyertes, magas színvonalú, és modern hajózási társaság. A barátságos személyzet, a személyes figyelem és a világhírû, hiteles olasz vendégszeretet a legjellemzôbb tulajdonságok, amelyeket az MSC Cruises-n találsz. A karib-tengeri kristálytiszta vizek, Dél-Amerika lelkes kultúrája, és Norvégia fjordjainak fensége mind felfedezhetô az MSC körutazáson. Végül, de nem utolsósorban, a földközi-tengeri kikötôk, mint például Olaszország, Spanyolország, Franciaország és Görögország, minden hajózási kedvelô számára kiemelt élményt nyújt. Az MSC Cruises repülési és körutazási csomagokat is kínálnak Gatwick, Heathrow és Manchester repülôtereirôl.

-MSC Étkezés, Programok és Szolgáltatások

Az MSC Cruises csodálatos flottája fedélzetén elérhetô fantasztikus ételek a hajózási üdülési csúcspontját jelentik. Az olaszországi és szomszédos országaival határos kulináris kincsek, miközben a tengeren vannak, az egyik legjobb dolog az MSC-ben. A büfé napi 20 órában nyitva tart, így bárki bármikor élvezheti a felszolgált különleges ételeket.

Az MSC arra törekszik, hogy vendégeinek a lehetô legjobbat kínálja a fedélzeten. A sokféle szórakozás, és kényelem a fedélzeten garantált szórakozást biztosít egész nap. Tematikus partik, zenei vetélkedôk, tehetségkutató versenyek, kaszinók, különféle Broadway-show-k, HD mozi, Formula 1 szimulátor, és diszkók csak néhányat lehet?ség, melyet az MSC  kínál a vendégek számára. Természetesen az uszodák, a csúszdák, az aquapark létesítményei, az edzôterem, a futball, a minigolf szintén rendelkezésre állnak. Élvezze az MSC SPA szolgáltatásait kényeztetô kezelésekkel, hogy csodálatosan érezze magát tetôtôl talpig.

MIÉRT MI